De jurisprudentiebundel is een website geworden en is bereikbaar op:

www.nieuwenhuizen.info

De jurisprudentiebundel is 15 jaar lang jaarlijks bijgewerkt en verschenen. Door de toename van het aantal arresten groeide de bundel uit tot bijna 2.000 pagina’s, bestaande uit enkel samenvattingen van de arresten (dus nog niet eens de full text en alle conclusies van de AG’s). Voor de uitgever werd dit te omvangrijk, waardoor – om prijstechnische redenen – besloten werd de uitgave stop te zetten.

Omdat de bundel nog steeds door veel gebruikers werd gewaardeerd, zou het buitengewoon jammer zijn als deze geheel zou verdwijnen. Vandaar dat ik besloten heb om een website/app/database hiervoor te bouwen. De database wordt zeer regelmatig ververst. Zodra nieuwe arresten verschijnen neem ik deze op.

De toegevoegde waarde zit vooral in de compleetheid van de bundel, de samenvattingen gecombineerd met de volledige tekst van de arresten en de conclusies van de AG’s, en een handige zoekfunctie. Zo heeft u razendsnel het juiste arrest in beeld en weet u dat u alle btw-arresten binnen handbereik heeft.

De database is ook goed leesbaar en bereikbaar via smartphone en/of tablet. Zo heeft u altijd alle arresten bij de hand.